Menu

Szukaj na tym blogu

11 sierpnia 2015

Ciasteczka kokosowe z czekoladą (bez glutenu).

Hej,
Dziś przychodzę do Was z kolejnym bezglutenowym przepisem, a będą to ciasteczka z mąki kokosowej z czekoladą. Zapraszam :)




Składniki: (22 ciasteczka)
Wykonanie:
Rozpuścić olej kokosowy. Połączy w oddzielnych naczyniach mokre i suche składniki. Dodać mokre składniki do suchych i dokładnie wymieszać aż wszystko się dobrze połączy. Posiekać czekoladę i dołożyć do masy, wymieszać. Z powstałej masy formować kulki wielkości orzecha włoskiego, ułożyć na blasze wyłożonej papierem i rozpłaszczyć. Piec w 180C przez 20 minut.

SMACZNEGO :)

11 komentarzy:

  1. jak widzę, że jest kokosowe, to muszę koniecznie zrobić!

    OdpowiedzUsuń
  2. Świetny przepis, szybki i prosty, a smakują zapewne bosko :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Wyglądają smakowicie! Jeszcze nigdy nie jadłam bezglutenowych ciasteczek ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. jestem fanką kokosów w każdej postaci;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Nigdy nie robiłam nic z mąki kokosowej :), ciekawa jestem jak smakują ciasteczka z nią :)

    OdpowiedzUsuń
  6. widzę, że dużo smakołyków u Ciebie się pojawia;)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za każdy komentarz :)
Komentarze typu "obserwujemy?" będą usuwane.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...