Menu

Szukaj na tym blogu

11 sierpnia 2015

Ciasteczka kokosowe z czekoladą (bez glutenu).

Hej,
Dziś przychodzę do Was z kolejnym bezglutenowym przepisem, a będą to ciasteczka z mąki kokosowej z czekoladą. Zapraszam :)




Składniki: (22 ciasteczka)
Wykonanie:
Rozpuścić olej kokosowy. Połączy w oddzielnych naczyniach mokre i suche składniki. Dodać mokre składniki do suchych i dokładnie wymieszać aż wszystko się dobrze połączy. Posiekać czekoladę i dołożyć do masy, wymieszać. Z powstałej masy formować kulki wielkości orzecha włoskiego, ułożyć na blasze wyłożonej papierem i rozpłaszczyć. Piec w 180C przez 20 minut.

SMACZNEGO :)

11 komentarzy:

Dziękuję za każdy komentarz :)
Komentarze typu "obserwujemy?" będą usuwane.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...