Hej,
Dziś przychodzę do Was z kolejnym bezglutenowym przepisem. Tym razem będą to ciasteczka z mąki gryczanej z czekoladą i orzechami pekan. Zapraszam dalej :)
Składniki: (12 sztuk)
- 200 g. cukru kokosowego
- 125 g. oleju kokosowego
- 1 jajo
- 250 g. mąki gryczanej
- 1/2 łyżeczki soli himalajskiej
- 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia bez glutenu
- 50 g. posiekanej gorzkiej czekolady
- 50 g. posiekanych orzechów pekan
Wykonanie:
SMACZNEGO :)
Smakowicie wyglądają :)
OdpowiedzUsuńWyglądają cudnie i pewnie równie dobrze smakują :)
OdpowiedzUsuńSmakowały chyba jeszcze lepiej :)
UsuńProste :) coś dla mnie!
OdpowiedzUsuńjakie świetne pychotka!
OdpowiedzUsuńmniami i to bezglutenowe :)
OdpowiedzUsuńwygladają pysznie,skorzystam z przepisu :-)
OdpowiedzUsuńMam nadzieję, że smakowały :)
UsuńJak pieguski wyglądają :P
OdpowiedzUsuńFaktycznie podobne są :)
Usuńwyglądają pysznie :)
OdpowiedzUsuńWyglądają pysznie!
OdpowiedzUsuńmuszą być pyszne :)
OdpowiedzUsuńprzepis zapisany, na pewno go wykorzystam :D
OdpowiedzUsuń