Dziś zapraszam Was na pyszne kokosanki bez dodatkowych tłuszczy w postaci masła, które jest jedynym z głównym składników w większości przepisów. Zapraszam dalej :)
Składniki: (15 sztuk)
- 150 g. wiórek kokosowych
- 1 jajko (+szczypta soli)
- 50 g. cukru (u mnie ksylitol)
- kilka kropel aromatu waniliowego
Wykonanie:
SMACZNEGO :)
Mniam, spróbowałabym ;)
OdpowiedzUsuńpysznosci.
OdpowiedzUsuńMmm jak dawno nie jadłam takich pyszności :]
OdpowiedzUsuńuwielbiam kokosaneczki!
OdpowiedzUsuńwyglądają pysznie :)
OdpowiedzUsuńLubię kokosanki ale więcej niż 2-3 nie zjem:)
OdpowiedzUsuńJa niestety mogę zjeść dużo więcej :)
UsuńWyglądają całkiem aptecznie ;)
OdpowiedzUsuńNie widziałam wcześniej takie rozwiązania i pomysłu :P. Może zrobię u siebie takie, tylko z większej proporcji, bo u mnie szybko znikają słodkości :D.
OdpowiedzUsuńZ tych składników wychodzi około 15 sztuk i rozchodzą się zdecydowanie za szybko :)
UsuńJa przed chwilą upiekłam sernik, ale Twoje kokosanki wyglądają baaardzo apetycznie:)
OdpowiedzUsuńSernik będę robić dziś, ale na zimno :)
UsuńPrzepis super;) kokosanki są pyszne
OdpowiedzUsuńPoleciało do zakładek, jak najdzie mnie ochota to wykonam :) Mniam!
OdpowiedzUsuńMam nadzieję, ze będą smakować :)
Usuń