Dziś przychodzę do Was z przepisem na klasyczne francuskie tosty z pomarańczową nutą. Zapraszam dalej :)
Składniki:
- bagietka pszenna
- 1/3 szklanki mleka
- 1/3 szklanki soku z pomarańczy (świeżo wyciśnięty)
- opakowanie cukru waniliowego (15 g.)
- 2 jaja
- olej kokosowy (najlepiej użyć nierafinowanego, wtedy tosty będą miały delikatny kokosowy posmak)
- cukier puder
Wykonanie:
Przy okazji zapraszam Was na mój Instagram :)
SMACZNEGO :)
Pysznie wyglądają.
OdpowiedzUsuńCiekawe z dodatkiem pomarańczy i nie wiem, czy w takiej wersji by mi zasmakowały :)
OdpowiedzUsuńmoże wprowadzisz się do mnie i będziesz mi serwować takie śniadania:D?
OdpowiedzUsuńCiekawy przepis i chętnie wypróbuję ;)
OdpowiedzUsuńZabieram przepis :D
OdpowiedzUsuńWyglądają smakowicie. Proste w wykonani a zachwycają wyglądem.
OdpowiedzUsuńJa lubię w wersji na słono. czyli z serem (najlepiej pleśniowym) :)
OdpowiedzUsuńZapowiada się całkiem smacznie :)
OdpowiedzUsuńWrzucam do zakładek i na pewno spróbuję :)
OdpowiedzUsuńKusisz pysznościami :)
OdpowiedzUsuńwooow nie jadlam nigdy takich! :)
OdpowiedzUsuńszukałam pomysłu na kolację :) i znalazłam ;)
OdpowiedzUsuńMmm pyszności :)
OdpowiedzUsuńGenialne są te twoje przepisy! Wypróbowałam już kilka i zamierzam się podzielić z nimi na moim blogu, mogę? :) Ten też wypróbuję, bo trudny nie jest, a efekt wygląda smakowicie! :)
OdpowiedzUsuńMniam, mniam . Wyglądają smakowicie a poza tym uwielbiam pomarańcze.
OdpowiedzUsuńKlasyczne a nigdy takowych nie jadłyśmy :) Musimy koniecznie spróbować :D
OdpowiedzUsuń