Hej,
Dziś przychodzę do Was z kolejnym pomysłem na zdrowe i pyszne trufle. Ostatnio opublikowałam przepis na wersję czekoladowo-orzechową, a dziś proponuję migdałowo-waniliową. Zapraszam dalej :)
- 1/2 szklanki płatów owsianych
- 1/4 szklanki migdałów
- 30 g. suszonych daktyli
- 1 łyżeczka olejku waniliowego
- nasiona z 1 laski wanilii
- sezam do obtoczenia
Wykonanie
Przy okazji zapraszam Was na mój Instagram - kilk :)
SMACZNEGO :)
aaale pyszności :D
OdpowiedzUsuńŚwietne.
OdpowiedzUsuńAkurat jestem przed obiadem :)
OdpowiedzUsuńCoś pysznego :)
OdpowiedzUsuńSlinka cieknie. :)
OdpowiedzUsuńLubię daktyle i słodycze z nimi :)
OdpowiedzUsuńa mam się odchudzać a tu takie cuda ;)
OdpowiedzUsuńOd takiej kuleczki na pewno nie przytyjesz :)
UsuńPyszności :)
OdpowiedzUsuńJa kiedyś nie lubiłam trufli, a teraz lubię :)
OdpowiedzUsuńPyszności :)
OdpowiedzUsuńSmakowite :)
OdpowiedzUsuńWyglądają genialnie - pysznie i zdrowo zarazem ;)
OdpowiedzUsuńAleż smakowicie wyglądają :-D
OdpowiedzUsuńpieknie sie prezentuja, skusze sie chyba na ich zrobienie ;)
OdpowiedzUsuńKocham trufle w każdej formie. ;]
OdpowiedzUsuńO matko, ale pysznosci :D
OdpowiedzUsuńWyglądają pysznie! :)
OdpowiedzUsuńTakie kuleczki kochamy <3 śliczne maleństwa :D
OdpowiedzUsuń