Menu

Szukaj na tym blogu

17 lipca 2015

Pudding z komosy ryżowej z czereśniami i czekoladą.

Hej,
Dziś przychodzę do Was z przepisem na pudding z komosy ryżowej z czereśniami i czekoladą. Zapraszam dalej :)


Składniki:
Wykonanie:
Komosę ryżową gotujemy zgodnie z wskazówkami na opakowaniu. Następnie blendujemy ją z połówką banana, w tym momencie możecie dodać cukier, ale dla mnie wystarcza słodycz banana. Pudding przekładamy do miseczki, dodajemy czereśnie, pokrojoną czekoladę i chipsy kokosowe.

SMACZNEGO :)

12 komentarzy:

  1. Przeczytałam na początku piling i się zastanawiam po co tam czereśnie i czekolada? xd

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Peelingu z czereśniami jeszcze nie robiłam :)

      Usuń
  2. Super! :D Ale.... nigdy nie słyszałam o ,,komosie ryżowej"

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ja też, muszę się rozejrzeć w sklepie :)

      Usuń
  3. Muszę się zapoznać z tą komosą, bo pierwsze słyszę :)

    OdpowiedzUsuń
  4. O matkooo jakie pyszne, aż mi ślinka cieknie! :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Musiał być przepyszny :) Czereśnie to jedne z moich ulubionych owoców :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Bardzo zaciekawiła mnie ta komosa ryżowa, muszę jej poszukać u mnie w sklepie :)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za każdy komentarz :)
Komentarze typu "obserwujemy?" będą usuwane.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...