Dziś przychodzę do Was z przepisem na pudding z komosy ryżowej z czereśniami i czekoladą. Zapraszam dalej :)
- 50 g. komosy ryżowej (tutaj)
- 1/2 banana
- 80 g. wydrylowanych czereśni
- 10 g. gorzkiej czekolady (u mnie gorzka z orzechami pekan)
- odrobina chipsów kokosowych (tutaj)
Wykonanie:
SMACZNEGO :)
Przeczytałam na początku piling i się zastanawiam po co tam czereśnie i czekolada? xd
OdpowiedzUsuńPeelingu z czereśniami jeszcze nie robiłam :)
Usuńpyszności :)
OdpowiedzUsuńUwielbiam puddingi;)
OdpowiedzUsuńSuper! :D Ale.... nigdy nie słyszałam o ,,komosie ryżowej"
OdpowiedzUsuńJa też, muszę się rozejrzeć w sklepie :)
UsuńMuszę się zapoznać z tą komosą, bo pierwsze słyszę :)
OdpowiedzUsuńojej, jadłabym łyżkami:D
OdpowiedzUsuńO matkooo jakie pyszne, aż mi ślinka cieknie! :)
OdpowiedzUsuńMusiał być przepyszny :) Czereśnie to jedne z moich ulubionych owoców :)
OdpowiedzUsuńMmmm... niebo w gębie:)
OdpowiedzUsuńBardzo zaciekawiła mnie ta komosa ryżowa, muszę jej poszukać u mnie w sklepie :)
OdpowiedzUsuń